20.09.2007 г., 12:58 ч.

Искам... 

  Поезия
548 0 7
Искам да спра вика си,
когато в мен от обич е изворно!
Искам да спра сърцето си,
когато разтваря се в тебе!
Искам да изпръхне сладостта
от устните ми,
за да не усещам твоята нежност!
Искам да изстинат
стените на тялото ми,
за да секне първичното!
Искам да прережа
на времето вените,
за да престана да мисля за всичко!
Искам да те не искам!
Да съм прашинка искам,
за последно политнала
и изгоряла дълбоко в небето!
Но не мога да спра
вика, сладостта и сърцето си,
когато в мен е толкова истинско!
Затова оставам приземена,
за да те обичам и искам!

 20.09.2007г.

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??