24.10.2012 г., 23:10 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
862 0 3



В  стаята стоя сама с чаша вино в ръка.

Спомени отдавна отминали се връщат

и много силно ме прегръщат,

но аз не искам да си спомням, не искам да мисля за това какво било е...

Искам да забравя всеки изминал миг с теб...

Искам да забравя колко те обичах и как за теб копнях.

Искам да съм камък твърда и спомена в прах да превърна.

Искам другиго да срещна,

с другиго в страсти да горя и да забравя своята самота...

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за милите думи и за съвета
  • тия дълги редове, може би трябва да ги избегнете...
    да, познато състояние!
    но виното, хубаво е когато е споделено...
  • Колко ми е познато това усещане.Харесах!Поздрави!
Предложения
: ??:??