17.11.2007 г., 20:24 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
1137 0 5

Искам да бъда въздуха,

за да не можеш без мен...

искам да бъда водата,

за да жадуваш за мен...

искам да бъда слънцето,

за да ме искаш всеки ден...

искам да бъда залеза,

за да ме чакаш да заляза...

искам да бъда и изгрева...

за да ме чакаш и отново да изгрея...

но искам да бъда и себе си,

а ти да продължаваш да ме искаш...

както искаш всички тези 5 неща...!

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??