22.05.2011 г., 11:24 ч.

Искам да бъда 

  Поезия » Философска
1016 0 15

 

 

       ИСКАМ ДА БЪДА ЩАСТЛИВА

 

 

 

Господи, чуй ме и днес погледни ме,

с Твоята сила сега прегърни ме!

Искам да бъда добра във всичко,

мойто желание, знай, е едничко:

 

Дето погледна, звезди да изгреят,

своята сила във мене да влеят!

По пътя да крача волна, игрива,

света да обичам, да бъда щастлива!!!

 

 

     14.04.2011г.

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??