ИСКАМ ДА БЪДА ЩАСТЛИВА
Господи, чуй ме и днес погледни ме,
с Твоята сила сега прегърни ме!
Искам да бъда добра във всичко,
мойто желание, знай, е едничко:
Дето погледна, звезди да изгреят,
своята сила във мене да влеят!
По пътя да крача волна, игрива,
света да обичам, да бъда щастлива!!!
14.04.2011г.
© Валентина Харизанова All rights reserved.
Дай Боже всеки му...