20.12.2018 г., 19:58 ч.

Искам да летя! 

  Поезия » Философска
469 1 1

Искат от мен да свия семейно гнездо

да дам топлина на студения дом,

да бъда като всяка жена –

къщовница и майка.

Ала душата знае своето

тя не иска такава съдба.

Родена е да скита волно

по непознатите земи,

да трупа знания, да помага

на всяка изгубена душа.

Не ме слагайте в окови,

аз просто искам да летя!

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??