Искат от мен да свия семейно гнездо
да дам топлина на студения дом,
да бъда като всяка жена –
къщовница и майка.
Ала душата знае своето
тя не иска такава съдба.
Родена е да скита волно
по непознатите земи,
да трупа знания, да помага
на всяка изгубена душа.
Не ме слагайте в окови,
аз просто искам да летя!
© Bez ime All rights reserved.