3.08.2006 г., 14:34 ч.

Искам да си поговорим 

  Поезия
1139 0 14
Искам да си поговорим
нещо, дето ме вълнува.
Тихо, кротко, без да спорим.
И ще видиш, че си струва!

Спри проклетия компютър!
Изключи си джиесема!
Няма да получиш удар,
малко време ще отнеме...

Аз се връщам - ти излизаш...
Ти се връщаш - мен ме няма...
Сляп ли си? Нима не виждаш,
нишката ни е продрана!

Ех, не се ли сещаш, мили?
Пускай всички транспаранти...
Искам пак да сме стихии,
не добри съквартиранти...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??