27.08.2007 г., 12:59 ч.

Искам да те забравя 

  Поезия
678 0 1
Луната постепенно изгрява,
а аз в болката си се давя.
Ти спиш. Унило те съзерцавам
и на сълзите си се отдавам.
Не знам как да не те нараня,
не знам как авантюрата си да спра...
Ти искаш да те обичам всеки ден,
а аз така силно желая да те забравя,
но много ще страдаш, аз зная,
затова никога няма да те оставя!

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??