22.04.2006 г., 22:53 ч.

Искам хората да са добри... 

  Поезия
818 0 1

Искам хората да са добри...

Стига толкова злини!

Всеки потънал в търсене

на своя късмет,

наранява, пренебрегва

други и продължава напред...

но след себе си оставя

порой от сълзи,

много мъка, породена от лъжи

и продължава да мисли,

че така животът му ще се улесни!

Натрупват се и натрупват

сполетени беди, и

после този човек ще е този,

който ще тъжи и

ще моли някой живота му

да олесни!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??