Искам хората да са добри...
Стига толкова злини!
Всеки потънал в търсене
на своя късмет,
наранява, пренебрегва
други и продължава напред...
но след себе си оставя
порой от сълзи,
много мъка, породена от лъжи
и продължава да мисли,
че така животът му ще се улесни!
Натрупват се и натрупват
сполетени беди, и
после този човек ще е този,
който ще тъжи и
ще моли някой живота му
да олесни!
© ДаяНчеТооо All rights reserved.