8.11.2012 г., 20:39 ч.

Искам и не съм 

  Поезия » Друга
392 0 0

Понякога как искам да остана спомен,
а после и да съм мечта,
да пътувам, да се боря,
да летя с най-голяма лекота.


Понякога да имам гума силно искам,
да изтривам мигове от стари дни,
а после с четка да рисувам,
да се стопявам в нечии очи.

Понякога жадувам да съм хищна птица,
да се рея в необятни широти,
а после да съм синьо малко цвете,
да ме топли слънце с лъчи.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??