28.06.2008 г., 7:07 ч.

Искам - имам 

  Поезия » Любовна
633 0 16
Искам
          да съм палава
                                като фъртуна,
пчелен кошер
                     във душа ти
                                       да разбуня,
да запаля
               най-невинните
                                     пожари -
аз не съм-
               нощи луди
                               ги разгарят!?
Искам
          да не съм за теб
                                  сълза дъждовна,
а да се разлея
                       тъничко -
                                     ведро,
да те повлека
                     по бързея ми
                                         смело,
толкова
            привично е
                             за моя "светлост"!

Искам аз да искам... невъзможното,
имам... да те имам и в отвъдното...
                               

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??