13.05.2009 г., 1:01 ч.

Искам, искам, искам...!!! 

  Поезия » Любовна
678 0 2

Искам, искам, искам да ти подаря цветята,
те символ са на нежността ти и на аромата.

Искам, искам, искам да ти подаря морето,
със което ме заливаш, щом докоснеш ме с ръцете...

Искам, искам, искам да ти подаря вълните,
ти сякаш от тях дойде, от пяната и от сълзите.

Искам, искам, искам да ти подаря Луната,
като нея ти на тъмната ми страна се превърна в светлината.

Искам, искам, искам да ти подаря Земята,
по нея аз не ходя вече, пърхам в синевата.

Искам, искам, искам да ти подаря Небето,
със тебе чувство прелестно усещам.

Искам, искам, искам да ти подаря звездите.
Пожара да усетиш, роден от пламъка, искрите.

Но в замяна Искам, искам, искам
живота си със мен да споделиш
и тук със теб ще бъда искрен,
няма край, умора, спирка, щом със мене полетиш...

© Любослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??