5.12.2019 г., 12:16 ч.

Искам / Мога 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
497 0 0

ИСКАМ /МОГА! 

Искам да бъда самотата ти, 
без маски и преструвки. 
Знам, няма да ми позволиш, 
но аз достатъчно съм смела да опитам. 
Да съм там, във тишината ти... 
Да се отдам, защото
прекалено дълго бягах... 
Искам да съм,
където никоя не е била!
И ще рискувам всичко, 
даже и страхът да съм отхвърлената... 
Да опитам ли!? 
На интуицията имам и доверие. 
Ние сме сложните, 
животът прост е, 
стига да успеем да го разберем.... 
Ще бъда тук и ти го знаеш, 
но няма да посмееш  да признаеш... 
Че понякога, покоя искаш
да е нарушен от хаосът
безкрайно цветен... 
Необяснимо е.... 
Дори не се нуждая да го назова! 
Това което търсим...
Да го имаме, често спира ни 
някаква измислена стена. 
Дали ще се преборим!?
Зависи само и единствено от нас! 
Има хора, които просто слушаш, ей така! 
Това са онези мъничките чудеса... 
Дали притежаваме или заблуда е, не знам! 
Искам да съм!
Ще опитам!
Имам смелостта! 
Дори след това да те загубя, 
без да съм успяла да съм там... 

 

©Екатерина Глухова
29. Ноември 2019г.
П.П. На една безкрайно очарователна муза...🖤

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??