15.11.2007 г., 8:52 ч.

Искам нещо да ти кажа 

  Поезия » Любовна
1203 0 26
Искам нещо да ти кажа,
но сега мълчи сърцето.
Болка спомените раждат -
с тях умирам неусетно...

Искам нещо да те питам,
но от мен си тъй далече.
Кой знай, може да се видим
във космическата Вечност...

Там, навярно, ще възкръснат
нашите души сродени.
Знам,че рано или късно,
те все пак ще се намерят...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??