23.01.2016 г., 18:04 ч.

Искам пак 

  Поезия
440 0 3

 

Хей, Чарли,

помниш ли как заедно

усещахме

слънчевата ласка,

прегръдката на вятъра

и целувката на разбойника-дъжд?

Помниш ли как

в облаци зелени с теб летяхме

и там гонихме розовите риби,

как търсихме зайците,

в раковини скрити?

А онези приказки,

от птиците нашепвани,

помниш ли?

 

Чарли,

искам с теб пак да полетя,

над облаците

пак заедно да се издигнем,

дъгата многоцветна да задминем

и слънцето да доближим.

 

Хей, чуваш ли ме?

Аз съм Алиса.

Чарлииииииииии...

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??