30.09.2011 г., 16:28 ч.

Искам само това 

  Поезия » Любовна
700 0 2

Искам само това


Позволи ми по теб да изгоря,

да изживявам мигове, които да броя.

Нека да си позволим

един на друг да се насладим,

да оставим нещата просто да се случат,

макар и да не знаем дали ще се получат.

Искам всичко да ти дам,

дори накрая да остана сам.

Любовта желая пак да изживея,

отдавна за това копнея.

В прахта на огъня ме остави,

след като всичко той изпепели.

Като Феникс аз отново ще се преродя

и с разперени крила ще полетя.

Никога не ще се аз предам,

колкото и пъти да оставам сам.

© Радослав Янчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??