25.05.2008 г., 0:27 ч.

Искам те... 

  Поезия » Любовна
633 0 2

Искам те, както всеки иска светлина

Искам те, както грешникът - чиста душа

Искам те, както куцият иска крака

Искам те, както птицата иска крила

Искам те, както рибата иска вода

Искам те, както цветето иска земя

Искам те, както затворникът иска свобода

Искам те, както гладният иска храна

Искам те, и не ми пука, кой какво мисли за това...

© Петър Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Много е силно!Продължавай да пишеш, но докато е време се ориентирай към нещо по-перспективно от Българска филология.Вече три години не мога да си намаря работно място като хората!
  • ами бива.
Предложения
: ??:??