May 25, 2008, 12:27 AM

Искам те... 

  Poetry » Love
651 0 2

Искам те, както всеки иска светлина

Искам те, както грешникът - чиста душа

Искам те, както куцият иска крака

Искам те, както птицата иска крила

Искам те, както рибата иска вода

Искам те, както цветето иска земя

Искам те, както затворникът иска свобода

Искам те, както гладният иска храна

Искам те, и не ми пука, кой какво мисли за това...

© Петър Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!Много е силно!Продължавай да пишеш, но докато е време се ориентирай към нещо по-перспективно от Българска филология.Вече три години не мога да си намаря работно място като хората!
  • ами бива.
Random works
: ??:??