26.05.2011 г., 23:51 ч.

Искам те... 

  Поезия » Любовна
648 0 1

 

Чудя се защо, чудя се и как.

Иска ми се да забравя, но просто няма как.

Искам аз да те прегръщам, искам да съм там до теб.

Искам винаги да те усещам, искам тъй близо да съм аз до теб!

© Лили Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??