5.09.2015 г., 19:57 ч.

Искам те! 

  Поезия » Еротична
3051 3 0

Искам те!
Искам те, вибрираща от любов!
Искам те, потънала във страст и безвремие!
Искам те, трепереща от допира ми!
Искам те, със затворени от екстаза очи!
Искам те, приемаща ме между бедрата си!
Искам те, поглъщаща влюбените ми тласъци!
Така те искам, гола, страстна, безсрамна!
Искам те, с онази плъзгаща се еротика!
Искам те, потна, мокра от страст!
Искам те, забила нокти в гърба ми!
Искам те, изпиваща ме, хапеща ме!
Искам да потъна в теб, да прониквам, дълбоко!
Искам те!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??