Sep 5, 2015, 7:57 PM

Искам те! 

  Poetry » Erotic
3094 3 0

Искам те!
Искам те, вибрираща от любов!
Искам те, потънала във страст и безвремие!
Искам те, трепереща от допира ми!
Искам те, със затворени от екстаза очи!
Искам те, приемаща ме между бедрата си!
Искам те, поглъщаща влюбените ми тласъци!
Така те искам, гола, страстна, безсрамна!
Искам те, с онази плъзгаща се еротика!
Искам те, потна, мокра от страст!
Искам те, забила нокти в гърба ми!
Искам те, изпиваща ме, хапеща ме!
Искам да потъна в теб, да прониквам, дълбоко!
Искам те!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??