18.04.2019 г., 0:22 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
750 1 0

Искам те

 

Искам те! О, Боже, как те искам!

Търся те сред шумната тълпа!

Искам те! Безжалостно те искам!

Искам те и денем, и нощта!

 

Искам да те галя и целувам!

Искам те във моите ръце!

Искам те, и нощем те сънувам!

Искам те със цялото сърце!

 

Искам те! Дали е грях не зная!

Искам те със цялата душа!

Искам те! И само теб желая!

Ти си най-желаната жена!

 

Искам те до болка, до премала!

Всеки миг и всеки Божи ден!

Искам те с душата закопняла

ти да бъдеш винаги със мен!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??