10.07.2014 г., 11:34 ч.

Искам теб 

  Поезия » Любовна
584 0 0

С теб отново искам съдбата да ме срещне,

с теб и с никой друг.

Как искам пак да ме обикнеш,

мен и никой друг.

Искам пак да ме разсейваш, от болката която тая

как искам с теб да бъда.

Устните ти топли спомням си добре,

как искам пак да ме прегърнеш с твоите ледени ръце.

Искам отново на телефона с усмивка да заспивам,

мислейки само за твоето лице, слушайки гласът ти

нежен отнасяйки ме в рая за момент.

Но отново само си мечтая, защото пак самотна съм в нощта.

Но не е ли забавно да съм щастлива, мечтаейки отново

за теб и твоята красива душа.

© Мадлен Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??