С теб отново искам съдбата да ме срещне,
с теб и с никой друг.
Как искам пак да ме обикнеш,
мен и никой друг.
Искам пак да ме разсейваш, от болката която тая
как искам с теб да бъда.
Устните ти топли спомням си добре,
как искам пак да ме прегърнеш с твоите ледени ръце.
Искам отново на телефона с усмивка да заспивам,
мислейки само за твоето лице, слушайки гласът ти
нежен отнасяйки ме в рая за момент.
Но отново само си мечтая, защото пак самотна съм в нощта.
Но не е ли забавно да съм щастлива, мечтаейки отново
за теб и твоята красива душа.
© Мадлен Тодорова All rights reserved.