19.10.2012 г., 22:12 ч.

Искам я!!! 

  Поезия » Любовна
696 0 0

Една докосна моето сърце,

обрече ме на щастие и радост!

Показа ми какво е свободата

и как да бъда силна и добра!

Отвори път на всичките ми чувства,

изпитах и любов, и мъка!

Опарих се от бивши и предишни,

но не спирам да я искам все така!!!

© Мира Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??