22.10.2004 г., 9:52 ч.

Искамммм 

  Поезия
1196 0 2

Искам устните ти, върху
моитe парченца възбуда
изплували на повърхността.
Искам тялото ти до моето
отпуснато в паяжината
на оргазмена безтегловност.
Искам очите ти в моите
четящи огъня.
Искам въздуха който дишаш
да прониква в мен,
искам да ме изведеш
на пътеката към вкъщи
и да влезеш в мен
като зимен повей,
и да излезеш
като капчица пот
разтопил се ...
Искамммммм.......

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??