29.01.2005 г., 17:28 ч.

Искаш... 

  Поезия
963 0 0

Искаш устните ми

Ти искаш устните ми.Искаш.
Поръчваш си целувки.Чакаш.
Любов какво е си забравил.
А аз си спомям още,мой приятелю!

Ти искаш тялото ми.
В очите рядко ме поглеждаш.
Обличам се.Сбогом момче!
Какво ми е?Не се ли сещаш?

© лората Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??