Искаш ли да ти разказвам,
колко много те обичам?!
Не със думи,
песни
и цветя,
а с ласки,
по теб да се разтичам?!
С пръстчета
пъргави,
нахални,
сея зародиши от пеперуди....
С устни топли,
сочни,
уникални,
будя енергийни изумруди.
С крехкото езиче,
дори сега,
реката мога да отприщя...
През всички водопади на страстта,
водата жива твоя,
моята вода насища.
Ще ти разказвам,
мило мое за мига,
как,
нашите вселени се боричкат,
енергии
как сливат се
и във взрива,
към лилавото на Вселената
кълбенцето отлита!