2.12.2015 г., 12:49 ч.

Искра 

  Поезия » Любовна
421 0 1

                                                   ИСКРА

 

Една жена с името Искра,

видя ме и подаде ми ръка,

поех ръката аз веднага,

макар далеч да е от мен сега.

 

Една жена,красота,искра,

надявам се заедно да срещнем любовта.

С искра запалвали са огъня някога,

с искра запалва се и огъня на Любовта.

 

Протягам аз ръка и те докосвам виртуално,

а иска ми се това да е реално.

Любовта е чувство велико на света,

да тръпнеш в очакване на човека любим,

едно сърце тупти заради друго сега,

ако обича те истински, за теб е той  незаменим.

 

А стиховете ни помагат да не сме сами.

И вярвам хората ще направят по-добри.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Краят особено много ми се хареса, но началото ми се чини малко сдървенко.Ама отличен ще да поставя,щото тука има поет.
Предложения
: ??:??