26.09.2021 г., 20:09 ч.

Искра 

  Поезия » Любовна
635 3 8

Позволи ми след теб да заспя

и в безпаметен сън да изтлея.

Нечовешко е все да горя,

помогни ми след теб да живея.

 

Остави ме да бъда жена,

не желая да бъда жарава.

След любов и студена вълна

и без друго светът захладнява.

 

Запази си едничка искра,

пренеси я през дни и през друми.

Пожелаеш ли с теб да горя,

за секунди от нея ще лумна.

© Богдана Калъчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??