Sep 26, 2021, 8:09 PM

Искра 

  Poetry » Love
611 3 8

Позволи ми след теб да заспя

и в безпаметен сън да изтлея.

Нечовешко е все да горя,

помогни ми след теб да живея.

 

Остави ме да бъда жена,

не желая да бъда жарава.

След любов и студена вълна

и без друго светът захладнява.

 

Запази си едничка искра,

пренеси я през дни и през друми.

Пожелаеш ли с теб да горя,

за секунди от нея ще лумна.

© Богдана Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??