Позволи ми след теб да заспя
и в безпаметен сън да изтлея.
Нечовешко е все да горя,
помогни ми след теб да живея.
Остави ме да бъда жена,
не желая да бъда жарава.
След любов и студена вълна
и без друго светът захладнява.
Запази си едничка искра,
пренеси я през дни и през друми.
Пожелаеш ли с теб да горя,
за секунди от нея ще лумна.
© Богдана Калъчева Все права защищены
и без друго светът захладнява.