30.12.2007 г., 16:33 ч.

Искра 

  Поезия » Любовна
989 0 7
Затворих се
в черупката на мида,
заключих се зад четири стени,
за чувствта на другите
не питам
и от омразата
не ме боли...
Единствено ме топли
в самотата
на скритото от всекиго
сърце,
неканена,
припламва там искрата
на обич
върху твоето лице!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??