24.11.2019 г., 7:48 ч.

Искра в света на тъмнината 

  Поезия » Друга
397 2 1

Светът е оптична измама.
Делят ни тела и ръце...  
Денят е облечен в пижама,
мигът е разсечен надве.

Валят от небето сапфири,
редят се в душата ми те...
Вървя и посока намирам.
Навярно тъгата ще спре.
 
Обичам те толкова много!
Приличам на малко дете,
което е казало сбогом
и тича по бряг на море.

 

Когато съм тих и лиричен,
словата са мое сърце.
Богат съм, защото обичам,
а нека съм плахо момче...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??