24.03.2024 г., 0:21 ч.

Искри в очите 

  Поезия » Любовна
87 3 0

 

Две очи, във тях искри!
Тихи думи, не конкретни!
Една усмивка,
жестове кокетни...
и думи, пленяващи душата!
После тишина...


Тиха прелест на жена!...
Движения на котка,
скрити в нейната походка...
Неми погледи в сумрака,
нежна, женствена ръка,
сякаш гали тя душата,
но докосва я едва!...


Мълчание! 
Думите са непонятни!
Ще осквернят случващата се магия,
но въпреки, че са приятни,
май, че толкоз стигат!...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??