23.04.2009 г., 20:12 ч.

Искрица надежда 

  Поезия » Любовна
619 0 1


 

   Искам отново аз да те докосна,
               да целувам страстно меките ти влажни устни!
               Отново да усещам аромата на кожата ти...
               Двама да стоим под хладния дъждец.

               Имам си една надеждица...
               Да сме хванати за ръце.
               Пак да усещам ритъма на твоето сърце!
               Да се смеем заедно на мъничка шега,
               И пак да ми говориш нежни думи през нощта.
               Да чувам твоя ален нежен глас.

               Просто искам да усетя
               онази тръпчица любов!
               Но зная, май ще си остана само
               с едничката искрица надежда!!!


© Елизабет Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • колко си малка пък,колко хубаво пишеш,мога да те посъветвам да действаш да не оставяш всичко на съдбата,бори се за вашата любов
Предложения
: ??:??