16.03.2007 г., 14:00 ч.

ИСТИННО 

  Поезия
648 0 8
                    
                НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ СМЪРТТА.

                   СТРАХУВАМ СЕ ,ЧЕ НЯМА ДА МЕ ИМА,

                   СТРАХУВАМ СЕ , ЧЕ СВЕТЛИНАТА НА ДЕНЯ

                   ДО ГРОБЪТ МИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОБИЕ,

                   ЧЕ НЕЖНОСТТА ЩЕ ГАЛИ ПАК

                   И ПАК ЛЮБОВ ЩЕ ИМА.

                  НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ СМЪРТТА,

                  ЗАЩОТО ХИЛЯДИ ТРЕВИ ЩЕ СЕ РОДЯТ ОТ МЕНЕ

                  И СОК В СТЕБЛАТА ИМ ЩЕ ГРЕЕ!
                 
                  ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВАМ...

                  НАЛИ ЩЕ БЪДА ПРОСТО ЦВЕТЕ!!!

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??