11.06.2011 г., 11:49 ч.

Истино... 

  Поезия » Друга
524 0 1

И днес заглавията тръбяха:
"Вирусът е нов и непознат!"
Но, мисля, всекиму известен
е простият човешки страх.

Не вярвам в стъклени кълба.
Но моля, погледнете, хора -
вдигнахме на бунт Земята.
Краят може и да дойде скоро.

Тичаха до завчера невинни
дечицата, възседнали тояжки!
Прокарва той сега рушвети,
вредом тя пък сваля... прашки.

Къде лежи сърцатият велможа,
свален от верния си Росинант?
Нима и истината заменихме
с поредния фалшив имплант?!

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??