Тази вечер е истинска.
Болката - също...
а звездите тежат на плещите ми.
Тази нощ е измислица.
Душата ми - също...
от излъгани и неказани истини.
А луната е кръгла
със сянка магическа.
... и не е запетая във тъмното.
Само вятър в очите ми
бие до скъсване
на едничката струна в сърцето ми.
Тази вечер е истинска.
Болката - също...
и додяват горчивите спомени.
Тази нощ е измислица.
Душата ми - също...
От стерилност
се слива с безвремие!
© Анета Всички права запазени