Sep 23, 2009, 11:48 AM

Истинска измислица... 

  Poetry » Love
703 0 12


Тази вечер е истинска.

Болката - също...

а звездите тежат на плещите ми.

Тази нощ е измислица.

Душата ми - също...

от излъгани и неказани истини.

 

А луната е кръгла

със сянка магическа.

... и не е запетая във тъмното.

Само вятър в очите ми

бие до скъсване

на едничката струна в сърцето ми.

 

Тази вечер е истинска.

Болката - също...

и додяват горчивите спомени.

Тази нощ е измислица.

Душата ми - също...

От стерилност

се слива с безвремие!


© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??