В името на любовта
цвете, птица и Луна ти дадох...
и, може би, цялата си красота
аз за твоето име продадох...
но ти дори не разбра,
че в тебе всичко бях изгубил,
ала може би във истинска жена
най-после аз се бях влюбил...!
© Маломир Стръков Всички права запазени