27.10.2018 г., 17:19 ч.

Истинска ли си /Адам и Ева/ 

  Поезия
451 0 0

 

Истинска ли си или в съня си Древен те измислих,
не за друго, имах жажда за Любима, като теб!
На шега, съвсем естествено във образа се влюбих
и започнах да ти пиша всеки ден един сонет!
Красотата ти описвах в строфи леки и лирични
и така в представите създавани за тебе всеки ден,
заобичах те със красота неземна, поетична,
без да зная как ще бъде после в твоя плен!
Ти бе част от мойто тяло- моето Ребро обично,
исках те безумно, в себе си те Сътворих- за мен!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??