21.09.2007 г., 13:37 ч.

ИСТИНСКА ЛЮБОВ 

  Поезия
889 0 5
Най-великият момент във наш'та връзка
е този,в който гледаш ме в очите,
звезди и птици-спирам да ги виждам в този миг,
защото част от тях ставаме самите!
Истинска любов във мене се роди онази вечер,
когато за пръв път те видях,
всичко заобичах в тебе-в теб
аз моя мъж познах!
Исках да ти кажа честно,
каквото и да споделиш с мен-
не бих те разбрала погрешно!
Че има любов помежду ни-
малко е да се каже,
Обичам те завинаги и искам някой ден
друг за нас да разкаже!
Да разкаже за любов,да разкаже за честност,
за истинските ни чувства,които от сърцата извират,
които и в болка,и в трудност верния път си намират!
Де да имаше повече думи,
да можех по-ясно да опиша любовта помежду ни!
Искам още в очите да ме гледаш,
и от околния свят с любовта си да ме отнемаш!
Знаеш,че само един мъж за мен
на този свят съществува,
нощем той ме сънува и утре сутрин
до него ще се събудя!
Ще го целуна и закуска ще му направя...
елементарно ли прозвуча?Няма да се поправя!
Не държа съвети за нашата връзка да чувам,
на всеки миг,прекаран с него ще се любувам!
Който каквото ще да си говори,
моят път към него няма да затвори!
Никакво недоволство и никаква заблуда,
никаква завист или пък някоя друга...
Любовта ни е силна,
защото здраво я държат двама,
никой не може да я отнеме-нито измама,
или пък забрана!
И дори някой пак да чуя да казва:
"Е,то времето ще покаже!",
Едва ли ще обърна внимание,
за връзката ми с теб не ми трябва оправдание!
Преди време някой за нас, май научи,
и каза нещо от сорта:"Едва ли,ще се получи!"...
Сега ще го викна да види
колко любов има по между ни,
ако ще да завиди!
...Че има любов по между ни,
малко е да се каже,
за чувствата,за поривите,за споровете
и за компромисите,
за всичко трябва да се разкаже...
за това,че живота един за друг си даваме,
за това,че пред нищо и никого не се предаваме!
Че любовта е единствената ни власт,
Тя е сила,тя е много повече от страст!

25.09.05


© Божана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??