Истинско приятелство
Когато плача - не плачи! Така
от мене болката не ще отнемеш.
Аз искам само твоята ръка -
от нея силата да взема.
На ласката ти нежната искра
във мен живец отново да разпали.
Посока вярна дай! Да продължа
и всичко да започна отначало!
Когато плача - не плачи! Така
не можеш болката да вземеш.
Подай ми своята добра ръка,
за да не падна на колене!
© Таня Ив Всички права запазени