26.01.2024 г., 8:03 ч.  

Истинското приятелство 

  Поезия » Друга
289 0 0

Не сме безгрешни, но имаме идеали,

ако има поне един, който тук те жали,

който е готов всякога да подаде ръка,

когато ти се давиш в дълбока река,

с риск за своя живот и без награда,

който вдига те винаги, когато падаш,

един такъв човек на света да има сал -

ти явно истински живота си живял

и това е много по-значимо и ценно

от богатството, що е до време, тленно,

затова не хаби нерви за пари и имоти,

а просто си живей пълноценно живота! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??