Не сме безгрешни, но имаме идеали,
ако има поне един, който тук те жали,
който е готов всякога да подаде ръка,
когато ти се давиш в дълбока река,
с риск за своя живот и без награда,
който вдига те винаги, когато падаш,
един такъв човек на света да има сал -
ти явно истински живота си живял
и това е много по-значимо и ценно
от богатството, що е до време, тленно,
затова не хаби нерви за пари и имоти,
а просто си живей пълноценно живота!
© Георги All rights reserved.