30.11.2008 г., 9:32 ч.

История без край 

  Поезия » Друга
869 0 0
Няма нищо по-безкрайно от морето синьо,
няма нищо по-невинно от детската мечта.
Има на света истина една вековна -
сам градиш своята съдба.

Не виждах, но ще те видя,
не чувах, но ще те чуя,
не усещах, но ще те почувствам,
не съм живял, но ще се родя.

Ще преоткрия себе си -
там, във твоето сърце.
Ще почувствам трепета
от думата, от жеста
ще се преродя.

Не ме е имало, за да ме забравиш,
нямаше ме, за да ме помниш.
Не съществувам заради спомена,
загубих се, за да ме намериш.

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??