23.10.2008 г., 12:52 ч.

История с китара 

  Поезия » Любовна
697 0 2
История с китара

Защо ли съм ти аз?
Живей със своята китара!
И нека тя да те прегръща,
и нека тя да те целува!

Защо ли съм ти аз?
Създай семейство с твоята китара!
И нека тя те гледа,
и нека тя обич да ти дава!

Защо ли съм ти аз?
Живей със своята китара!
Тя няма да се сърди
ако за тебе стане вече стара.

Защо ли съм ти аз?
Бъди със твоята китара!
И нека тя ти дава това,
което аз ти давах.

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много егоистично и елементарно отношение
    към лирическия герой...
  • ..някои хора са велики само на сцената. добро стихотворение
Предложения
: ??:??